تلفن های مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

کاربران حاضر در پایگاه: 4

برگزاری همایش اسناد الکترونیک بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۳ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این همایش با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، معاونین درمان و توسعه، نمایندگان سازمانهای بیمه سلامت و تامین اجتماعی و شرکت رایاوران ، مدیر عامل بیمارستانها و مسئولین IT مراکز تابعه مورخ 2 تیرماه در سالن VIP دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
در ابتدا معاون درمان دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای اجرای ارسال الکترونیک اسناد ارائه داد.
سپس  دکتر کوهپایه زاده عنوان کرد: باید در بحث ارسال اسناد؛ مدیریت الکترونیک وجود داشته باشد و تا بتوان با همکاری وزارت بهداشت و سازمانهای بیمه  این کار را انجام داد.
رییس دانشگاه تصریح کرد: ارسال الکترونیکی اسناد بیمارستانی سبب شفاف سازی وضعیت موجود می شود و یکی از راهکارهای مناسب برای بهبود و ارتقاء می باشد.
وی با تاکید بر همکاری و تلاش بیشتر بیمارستانها در این راستا بیان کرد: سیاست دانشگاه در بحث بودجه ریزی رعایت عدالت است ، لذا هر مرکزی که درآمد بیشتری داشته باشد ، دریافتی بیشتری هم شامل می شود.
دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد: یکی از دستاوردهای مهم  و مورد توجه در بحث مدیریت بیمارستانی ، ارسال الکترونیک اسناد بیمه ای می باشد که باید جدی تلقی شود.
 ایشان ضمن اعلام حمایت دانشگاه از اجرای این طرح خواستار ارائه پیشنهادات سازنده شد تابا مشارکت بیشتر، بتوان دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان الگو معرفی کرد.
در ادامه دکتر طهرانی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، آمار مقایسه ای از شاخص های کیفی و کمی بیمارستانها در بحث ارسال الکترونیک اسناد ارائه و بر بررسی فرآیندهای بیمارستانی توسط روسا و مدیران بیمارستانها تاکید نمود.
همچنین دکتر قنبری مدیر بیمارستان فیروزگر به عنوان پایلوت اجرای طرح ارسال الکترونیک اسناد در خصوص نظام مندی اطلاعات سلامت بیماران و پرونده الکترونیک سلامت توضیح داد.
گفتنی است در این جلسه پنل چالش ها و راهکارهای عملی جهت پیاده سازی پروژه ارائه گردید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 436 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر